Onze plasma aanstekers

Aanbieding!
 24,95  19,95
Aanbieding!
 24,95  19,95
Aanbieding!
 24,95  19,95
Aanbieding!
 24,95  19,95
Aanbieding!
 24,95  19,95
Aanbieding!
 24,95  19,95
Uitverkocht
 19,95

USB aansteker kopen?

Een USB aansteker is een nieuw type aansteker die werkt op basis van elektriciteit en opgeladen kan worden met behulp van een micro-USB kabel. De USB aansteker ziet er niet alleen stijlvol uit maar is ook erg praktisch, zo is deze aansteker windbestendig. Op PlasmaLighter.be vindt u diverse modellen USB aanstekers van uitstekende kwaliteit, leuk voor uzelf of als uniek cadeau. Onze USB aanstekers worden namelijk geleverd in een stijlvol doosje.

Meer informatie

Hoe werkt een USB aansteker?

De USB aansteker is volledig elektrisch en is voorzien van een ingebouwde accu. Bij het indrukken van de ontstekingsknop op de aansteker, ontstaat er een spanningsverschil tussen de ontstekingspunten. De lucht tussen de ontstekingspunten wordt geïoniseerd, waardoor er elektrische stralen ontstaan met een temperatuur van 900 graden Celsius. In tegenstelling tot traditionele aansteker, worden er hierbij geen schadelijke stoffen afgestoten.

Wat zijn de voordelen van een USB aansteker?

Ten opzichte van de traditionele aansteker heeft een USB aansteker verschillende voordelen, we hebben hieronder de belangrijkste voordelen op een rijtje gezet:

De USB aansteker is oplaadbaar

Het meest voor de hand liggende voordeel is natuurlijk dat de USB aansteker oplaadbaar is. De aansteker wordt geleverd met een USB-kabel waarmee u de aansteker kunt opladen in de auto, met de laptop of met en USB-adapter voor het stopcontact. De USB aansteker kan ongeveer 100 keer gebruikt worden voordat deze opgeladen moet worden, het opladen duurt ongeveer 1,5 uur. De aansteker is voorzien van een indicatielampje die aangeeft wanneer de USB aansteker volledig is opgeladen.

De USB aansteker is windbestendig

Een groot nadeel van een traditionele aansteker is dat u altijd de vlam moet beschermen, daarnaast kost het altijd enkele pogingen bij het aansteken voordat de vlam aanblijft. De elektrische aansteker daarentegen, gaat meteen aan wanneer u de knop indrukt. De krachtige elektrische stralen kunnen bovendien niet uitgeblazen worden, de aansteker hoeft dus afgeschermd te worden. Hierdoor kan de aansteker eenvoudig buiten gebruikt worden of zelfs tijdens het lopen of fietsen.

De USB aansteker is veilig

Alle USB aanstekers zijn voorzien van een uitstekende ontstekingsbeveiliging.Zo kunt u de aansteker bijvoorbeeld onmogelijk aanzetten wanneer de afsluitklep er nog op zit. Hierdoor kunt u voorkomen dat de aansteker per ongeluk in uw jaszak of tas aangaat. Verder zorgt de ontstekingsbeveiliging er ook voor dat de aansteker niet gebruikt kan worden wanneer deze wordt opgeladen. Een andere veiligheidstoepassing is dat de aansteker als hij aanstaat na 7 seconden automatisch uitgaat.

Wat als de USB aansteker nat wordt? Ook dan is de aansteker veilig, de elektrische stralen blijven namelijk geconcentreerd tussen de ontstekingspunten. U hoeft dus niet bang te zijn voor elektrische schokken. Als de aansteker nat wordt, kunt u deze afdrogen en meteen weer gebruiken.

Behalve dat de USB aansteker een leuke gadget is, heeft deze dus veel voordelen ten opzichte van een traditionele aansteker. Bestel nu uw USB aansteker op PlasmaLighter.be!