Over ons

Plasma Lighter is online aanbieder van oplaadbare plasma aanstekers van topkwaliteit. Al onze plasma aanstekers worden met de hand getest zodat jij gegarandeerd bent van een goed product. Onze plasma aanstekers zijn niet alleen regen- en windbestendig maar zijn daarnaast ook erg duurzaam. Al onze aanstekers worden geleverd in een luxe doosje, inclusief USB-kabel om de aansteker op te laden, wat de plasma aansteker van Plasma Lighter tot een perfect cadeau maakt.

Bestellen doe je eenvoudig in onze webshop. Bestellingen die op werkdagen voor 15:00 uur worden geplaatst, worden de volgende dag afeleverd. Bekijk voor meer informatie onze pagina met verzendinformatie. Bent je toch niet tevreden met jouw bestelling? Dan kun je deze binnen 14 dagen retourneren.

Veilig & Verzekerd shoppen

Veiligheid staat bij ons voorop, bij ons shopt u dan ook in een beveiligde omgeving waarbij uw persoonlijke gegevens beschermd worden. U kunt dit zien aan het groene slotje in de adresbalk van uw browser. Verder beschikt onze webshop over het Webwinkel Keurmerk, wat betekent dat onze webshop voldoet aan alle wettelijke eisen voor webshops en dat uw aankopen worden gedekt door Stichting Webwinkelkeur. Bovendien zijn wij ook aangesloten bij The Feedback Company BUYSMART. Dit houdt in dat alle aankopen die u via onze webshop doet verzekerd zijn. Voor meer informatie over BuySmart klik hier.

Plasma Lighter
kvk: 61530166
BTW-nummer: NL201859038B01
Postadres: ’t Zanddorp 26, 4335AJ Middelburg
Tel: +31 683820354
E-mail: info@plasmalighter.be