Onze plasma aanstekers

Aanbieding!
 24,95  19,95
Aanbieding!
 24,95  19,95
Aanbieding!
 24,95  19,95
Aanbieding!
 24,95  19,95
Aanbieding!
 24,95  19,95
Aanbieding!
 24,95  19,95
Uitverkocht
 19,95

Elektrische aansteker kopen? PlasmaLighter.be

Een elektrische aansteker is een leuke gadget die stijl en elegantie uitstraalt maar tegelijk ook een prima vervanger is voor de conventionele aansteker met vlam. De elektrische aansteker heeft verschillende voordelen ten opzichte van een conventionele aansteker. Op PlasmaLighter.be vindt u diverse elektrische aanstekers die worden geleverd inclusief USB-kabel. Leuk voor uzelf of als uniek cadeau!

Meer informatie

Hoe werkt een elektrische aansteker?

De elektrische aansteker heeft een knop aan de zijkant waarmee u deze kunt ontsteken. Zodra u de knop indrukt, ontstaat er een spanningsverschil tussen de verschillende ontstekingspunten op de aansteker. De lucht tussen deze ontstekingspunten wordt vervolgens geïoniseerd, wat resulteert in paarse elektrische stralen met een temperatuur van maar liefst 900 graden Celsius! in tegenstelling tot standaard aanstekers komen er bij een elektrische aansteker geen schadelijke gassen vrij bij het ontsteken.

De voordelen van een elektrische aansteker

Een elektrische aansteker heeft diverse voordelen ten opzichte van een standaard aansteker met vlam. Hieronder zetten we de belangrijkste voordelen op een rijtje.

De elektrische aansteker is oplaadbaar

De elektrische aansteker wordt geleverd met een USB-kabel waarmee u de aansteker kunt opladen. De USB aansteker is voorzien van een micro-USB ingang en kan opgeladen worden in bijvoorbeeld een auto, laptop of in het stopcontact met behulp van een adapter. De elektrische aansteker kan ongeveer 300 keer gebruikt worden voordat deze opnieuw opgeladen moet worden, het opladen duurt ongeveer anderhalf uur. De aansteker is voorzien van een indicatielampje die aangaat wanneer de aansteker gebruikt wordt of wanneer deze wordt opgeladen, het indicatielampje gaat uit zodra de aansteker volledig is opgeladen.

De elektrische aansteker is windbestendig

De elektrische stralen zijn zo krachtig dat deze niet door de wind kunnen worden uitgeblazen, de aansteker gaat dus altijd in één keer aan en blijft stabiel. Bij een conventionele aansteker kost het meestal meerdere pogingen om de vlam aan te krijgen en wordt deze al snel door de wind uitgeblazen.

De elektrische aansteker is veilig

De elektrische aansteker is zo gemaakt dat deze na 7 seconden automatisch uitgaat zodat hij niet te lang aan blijft. Daarnaast hebben alle elektrische aanstekers een uitstekende ontstekingsbeveiliging. Het is bijvoorbeeld niet mogelijk om de aansteker aan te zetten terwijl deze wordt opgeladen, zo is de kans nihil dat de aansteker in uw broekzak aan gaat. Verder is het ook niet mogelijk om de aansteker aan te zetten terwijl deze is aangesloten op een oplaadbron.

Water is ook geen probleem voor een elektrische oplader. De elektrische stralen blijven namelijk tussen de ontstekingspunten, u hoeft dus niet bang te zijn voor een elektrische schok. Als de aansteker nat wordt, kunt u deze afdrogen en meteen weer gebruiken.

Bestel nu uw elektrische aansteker op PlasmaLighter.be. Veilig, betrouwbaar en en snel in huis!